Hlavní obsah

Při airsoftové střílečce se muž propadl v opuštěném domě až 10 metrů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rožnov pod Radhoštěm
Aktualizováno

Z výšky až 10 metrů spadl v neděli po poledni při airsoftu muž v Rožnově pod Radhoštěm. Měl zřejmě štěstí v neštěstí, protože neutrpěl vážnější zranění.

Foto: ZZS Praha

Ilustrační foto

Článek

Zraněný byl součástí skupiny, co hrála bojovou hru v opuštěném objektu na Ostravské ulici. Muž spadl z vrchního patra až skoro do sklepa, což bylo osm až 10 metrů. Přesto při příjezdu posádky byl při vědomí, komunikoval se záchranáři. Na první pohled bylo patrné jen krvácení z nosu a nějaké další drobné poranění,“ sdělil mluvčí záchranářů ze Zlínského kraje Jakub Omelka.

Dodal, že pacient byl přepraven letecky do Fakultní nemocnice Ostrava. Vrtulník záchranáři využili spíše z preventivních důvodů, nechtěli riskovat, že má muž například vnitřní krvácení.

Na místě zasahovali i hasiči. Podle jejich mluvčího Romana Žemličky vynesli zraněného muže z hloubky asi dvou metrů na povrch a pomohli také s jeho naložením do vrtulníku.

Reklama

Výběr článků

Načítám