Hlavní obsah

Na Frýdecko-Místecku hořely unimobuňky

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek

Čtyři jednotky hasičů likvidovaly v pátek v podvečer požár objektu z unimobuněk ve Stříteži na Frýdecko-Místecku. Plameny způsobily škodu na 100 tisíc korun. O požáru se hasiči dozvěděli sedm minut po 20. hodině.

Na Frýdecko-Místecku shořely unimobuňkyVideo: HZS Moravskoslezského kraje

 
Článek

„Po příjezdu na místo bylo průzkumem zjištěno, že hoří část objektu sestaveného z větší části ze tří unimobuněk, uvnitř se nikdo nenacházel. Hasiči na likvidaci požáru nasadili dva vodní proudy, vnitřní průzkum prováděli s termokamerou současně s nasazením přetlakové ventilace,“ popsal zastupující mluvčí moravskoslezských hasičů Jakub Kozák.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Na Frýdecko-Místecku shořely unimobuňky

Budova byla uvnitř plná kouře. „Plameny se podařilo jednotkám dostat pod kontrolu za necelých 20 minut. Další zhruba hodinu trvala celková likvidace požáru, hasiči museli kvůli ní částečně rozebrat konstrukci objektu,“ nastínil.

Spáleniště hlídali až do časných ranních hodin dobrovolní hasiči. Proč začal objekt z unimobuněk hořet, šetří hasiči, předběžná výše škody je 100 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám