Hlavní obsah

Požár stodoly ohrozil přilehlý dům na Semilsku, škoda za 600 tisíc korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mírová pod Kozákovem

Rozsáhlý požár dřevěné stavby likvidovali hasiči v Libereckém kraji v Mírové pod Kozákovem. Plameny pohltily v noci na pondělí stodolu, vedle které stojí obytný dům. Ze stodoly se hasiči snažili vytáhnout rovněž traktor. Požár se podařilo zlikvidovat nad ránem, akce se obešla bez zranění.

Foto: HZS Libereckého kraje

Požár v Mírové pod Kozákovem na Semilsku v Libereckém kraji

Článek

Plameny zasáhly stavbu o rozměrech 6 x 8 metrů kolem třetí hodiny v noci, hasiči vyhlásili 2. stupeň poplachu.

Na místě požárníci nasadili hned pět vodních proudů, protože stodola byla celá ze dřeva a hlavně vedle ní stojí dům, který se nakonec podařilo před plameny ochránit.

U Prahy někdo zapálil stoh

Krimi

Mluvčí hasičů Jan Přerovský uvedl, že uvnitř stodoly byl ještě traktor, který se hasiči snažili dostat ven, plameny ale byly příliš silné, aby se záchranná akce povedla.

Požár rekreačního objektu na Bruntálsku způsobil škodu 10 milionů

Krimi

Zlikvidovat plameny se podařilo ráno po šesté hodině. Hasičští vyšetřovatelé předběžně vyčíslili škodu na 600 tisíc korun.

Na místo v pondělí dorazili kriminalisté s policejním psovodem, kteří budou s hasiči řešit přesnou příčinu a okolnosti požáru.

Reklama

Související články

V Čelákovicích shořela výrobní linka

V Čelákovicích u Prahy v úterý hořela hala na výrobu ochranných pracovních prostředků. Několik lidí se nadýchalo kouře, záchranáři ale nemuseli nikoho...

Výběr článků

Načítám