Hlavní obsah

Požár na Zlínsku zničil čtyři dodávky

Právo, jr
Lípa

Čtyři dodávkové vozy shořely v neděli večer v obci Lípa na Zlínsku. Rozsáhlý požár likvidovalo několik hasičských jednotek. Okolnosti požáru hasiči vyšetřují.

Foto: HZS Zlínského kraje

Hasiči likvidovali požár čtyř dodávek na Zlínsku

Článek

K požáru došlo v areálu firmy nedaleko vlakové zastávky. Hasiči vyslali na místo nejdřív profesionální jednotku se dvěma cisternami a dobrovolné hasiče, vzhledem k rozsahu požáru ale byly později povolány další jednotky.

Řidiče na Karlovarsku uvěznil požár v autě na plyn, zachránili ho tři svědci

Krimi

Hasiči v dýchacích přístrojích požár během několika minut lokalizovali.

Foto: HZS Zlínského kraje

Požár dodávek na Zlínsku.

„Díky rychlému zásahu nedošlo k šíření plamenů na další vozy a budovy kolem. Dva ze zasažených vozů bylo navíc nutné otevřít pomocí hydraulického zařízení, aby mohla být zlikvidována jednotlivá ohniska,“ sdělil v pondělí mluvčí hasičů Pavel Řezníček.

Auta v Praze někdo schválně zapálil. Kamery zachytily podezřelého, který sám chytl

Krimi

„Krajský vyšetřovatel hasičů nyní pracuje na zjištění přesné příčiny vzniku události i výši způsobených škod,“ dodal Řezníček.

Reklama

Související témata:

Související články

Požár auta zavřel pražský tunel Blanka

Hasiči likvidovali ve čtvrtek požár osobního auta v tunelu Blanka v pražské Bubenči. Policie musela kvůli nehodě tunel zhruba na hodinu uzavřít.

Hořící BMW uhasili fekáliemi

Šokující, pro někoho zábavné, pro jiného smutné i nechutné video pocházející z Ruska koluje internetem. Hořící BMW X6 na videu hasí fekální vůz, který právě...

Výběr článků

Načítám