Hlavní obsah

Postřelená žena z úřadu práce v nemocnici zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Žena, kterou postřelil útočník na Úřadu práce v Praze 2, podlehla v nemocnici těžkému zranění. Informovala o tom v úterý odpoledne policie. Muž podezřelý z činu si podle policie po činu koupil nové oblečení, v odpoledních hodinách byl dopaden.

Muž si po činu v centru Prahy koupil nové oblečeníVideo: Policie ČR

 
Článek

„Z nemocnice přišla velmi smutná zpráva. Postřelená žena zranění podlehla. Případ vyšetřují kriminalisté z oddělení vražd pražské policie. Po pachateli pátrají stovky policistů a děláme maximum pro jeho dopadení,“ informovala mluvčí policie Eva Kropáčová ještě před tím, než policie po třetí hodině odpolední zadržela podezřelého v Praze v Palackého ulici.

Pátrání po střelci v Praze. Útočníkem může být nebezpečný muž hledaný kvůli útoku kyselinou

Krimi

Střelba na úřadu práce se ozvala před jedenáctou hodinou dopoledne, podle policie by mohl být za útokem hledaný 66letý Jiří Dvořák.

Policie zadržela podezřelého z vraždy úřednice

Krimi

Policie při pátrání po muži uvedla, že měl na sobě světlemodrou kostkovanou košili, světlé kraťasy, na hlavě černou kšiltovku s červeným kšiltem a na zádech černý batoh. Na nohou měl bílé boty a vysoko vytažené bílé ponožky. Na levém lýtku měl obvaz.

„Muž si po činu v centru Prahy koupil nové oblečení. Na videu je vidět, co by mohl mít aktuálně na sobě,“ doplnila později policejní mluvčí Kropáčová.

Podezřelý se podle policie pohyboval v modrém vozidle Hyundai Santa Fe poznávací značky 3AZ7292. Kriminalisté požádali o pomoc řidiče, kteří okolo 10:45 hodin projížděli Bělehradskou ulicí a měli v autě palubní kamery, aby jim je poskytli.

Police varovala, že Dvořák je ozbrojený a nebezpečný a lidé by se ho neměli pokoušet zadržet. Při vstupu do Dvořákova pražského bytu se zranil jeden z policistů, když vybuchl nástražný systém.

Foto: Policie ČR

Hledaný Jiří Dvořák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám