Hlavní obsah

Polonahá žena běhala o půlnoci v Brně po střeše stánku

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Polonahá žena ve spodním prádle běhala v noci na středu po střeše jednoho ze stánků na náměstí Svobody v Brně. Strážníkům se 19letou dívkou pod vlivem alkoholu nebo drog podařilo sundat bezpečně na zem a dopravit na záchytnou stanici.

Článek

Ženy pobíhající ve spodním prádle po střeše stánku si o půlnoci všiml jeden z kolemjdoucích, který ihned přivolal strážníky. Dívka na jejich výzvy nijak nereagovala a přebíhala z jednoho konce střechy na druhý, aby na ni strážníci nemohli.

Nakonec strážníkům došla trpělivost. „Jeden z nich upoutal pozornost ženy, aby mohl druhý vylézt na střechu stánku a ženu zadržet. To se také povedlo a ženu pak sundali na zem,“ řekla mluvčí brněnské městské policie Denisa Kapitančíková.

Na zemi však začala být agresivní a pokusila se i o útěk. Přivolaná lékařka záchranné služby měla podezření, že je dívka pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek. Skončila proto na záchytné stanici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám