Hlavní obsah

Policisté zadrželi zbrklé lupiče přepadající pumpy

Právo, jjí
HAVLÍČKŮV BROD

Policisté dopadli lupiče, kteří v noci z neděle na pondělí přepadli nadvakrát čerpací stanici v Havlíčkově Brodě a odnesli si odtud 30 tisíc korun. Pumpa v Brodě nebyla jedinou, kde se s pistolí v ruce maskovaný muž dožadoval vydání peněz, zatímco jeho komplic čekal v osobním voze poblíž.

Článek

Podobným způsobem loupili následně i v Čáslavi. „K těmto loupežím se oba zadržení, osmadvacetiletý muž z Tábora a šestadvacetiletý z Brandýsu nad Labem - Staré Boleslavi, přiznali. Je ovšem pravděpodobné, že obdobné i další závažné trestné činnosti mají na svědomí víc,“ řekl havlíčkobrodský policejní mluvčí Bohuslav Rada.

Dvojici lupičů dopadli policisté ve středu na Kutnohorsku. Na jejich zadržení se podíleli kromě kriminalistů z Havlíčkobrodska a Kutnohorska i jejich kolegové z Litoměřicka.

„Oba muži byli obvinění z trestného činu loupeže, na okresním policejním ředitelství v Litoměřicích byli umístěni do cely předběžného zadržení a byl podán návrh na jejich vzetí do vazby,“ doplnil Rada. Dopadení lupiči si z přepadených benzínek odnesli desítky tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám