Hlavní obsah

Policisté skočili pro matku s dítětem do potopeného auta v ledovém rybníku

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavkov u Brna

Obrovská odvaha zasahujících policistů zachránila ve středu odpoledne život ženě a jejímu tříletému dítěti u Slavkova u Brna. Automobil sjel do řeky a matka s dítětem zůstali uvnitř. Na místo přijeli policisté, kteří neváhali a pro dvojici do ledové vody rybníka skočili.

Článek

Na tísňovou linku policie volal krátce po půl druhé řidič projíždějícího kamiónu, že u silnice vedoucí ze Slavkova na Bučovice plave v rybníku auto. Slavkovští policisté po příjezdu na místo viděli ve vodě ženu s malým dítětem.

„Vozidlo již bylo zcela potopeno v rybníce. Policisté neváhali a skočili do ledové vody. Sanita matku s tříletým synem převezla do nemocnice,“ řekla mluvčí policie Alice Navrátilová.

Žena dosud nebyla schopna vypovědět, co se stalo. „Zarážející na celém případě je nevšímavost okolních řidičů. Podle předběžných informací byly osoby ve vodě deset až patnáct minut,“ doplnila Navrátilová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám