Hlavní obsah

Policisté pátrají po lupičích z banky v Praze, zveřejnili podobu jednoho podezřelého

Novinky, jdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté nadále pátrají po dvou mužích, kteří v maskách přepadli koncem ledna pobočku banky poblíž metra Skalka v Praze 10. Kriminalistům se nyní povedlo sestavit přibližnou podobiznu jednoho z podezřelých. S žádostí o pomoc při pátrání se tak obracejí na veřejnost.

Loupež ve StrašnicíchVideo: Policie ČR

 
Článek

„Hledaný by měl mít na krku tetování nezjištěné podoby. Jestliže muže s tetováním na krku na identikitu, který je výstižný z 80 procent, někdo poznává, ať se ozve na linku 158,“ popsal podezřelého muže mluvčí policie Jan Daněk.

Policisté nabádají veřejnost, aby v případě, že by muže někdo poznal, volal na tísňovou linku a nesnažil se podezřelého sám zastavit. „Muž by mohl být ozbrojený a nebezpečný,“ dodal mluvčí.

Foto: Policie ČR

Identikit podezřelého odpovídá dle policie z 80 procent

Dva maskovaní muži přišli ve středu 30. ledna večer na pobočku České spořitelny ve Vyžlovské ulici a se zbraněmi v ruce si odnesli z banky hotovost.

Podle policie jeden z lupičů hlídal u vchodových dveří, zatímco druhý si se zbraní v ruce vyžádal peníze z hotovostní přepážky. Oba se poté vydali na útěk. Kvůli bezpečnostním opatřením si lupiči z banky odnesli částku nepřevyšující deset tisíc korun.

Policisté následně se samopaly prohledávali okolí banky, lupiče se jim však dopadnout nepodařilo.

Reklama

Výběr článků

Načítám