Hlavní obsah

Policisté našli na Znojemsku mrtvou ženu, u níž ležel muž v bezvědomí

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo

Ženu bez známek života našla v pondělí večer policejní hlídka v jednom z rodinných domů v Příměticích na Znojemsku. Hned vedle pak ležel v bezvědomí její přítel. Matce dvou dětí už bohužel nebylo pomoci, její druh skončil v nemocnici, kde jej policisté hned druhý den obvinili z vraždy. Ve čtvrtek na něj soud uvalil vazbu.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policii v pondělí upozornil oznamovatel, že se už delší dobu nemůže spojit s dotyčnou ženou, a proto do Přímětic vyrazila hlídka policie, aby situaci prověřila.

„Na místě byla nalezena mrtvá žena, která zemřela násilnou smrtí. Její o osm let mladší druh byl sice v bezvědomí, ale jeho zranění nebyla nijak vážná. Vzhledem ke stavu vyšetřování nyní nelze poskytnout žádné bližší informace,“ konstatovala policejní mluvčí Petra Vedrová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám