Hlavní obsah

Policisté jeli k nehodě, v BMW našli spícího řidiče se třemi promile

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podolí

Překvapením skončil výjezd policistů u obce Podolí v okrese Brno-venkov, kde měl podle oznámení zřejmě zdravotní problémy řidič BMW. Hlídka našla auto uprostřed silnice a v něm spícího šoféra. Po probuzení nadýchal tři promile.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policie řešila případ o víkendu na silnici u Podolí. „Uprostřed komunikace měl stát odstavený osobní automobil BMW a jeho řidič snad měl mít nějaký zdravotní problém,” sdělil v pondělí mluvčí policie Bohumil Malášek.

Řidič na Hodonínsku vyletěl ze zatáčky, passat se kutálel po poli

Krimi

Kdo policii přivolal, mluvčí neupřesnil. „Když hlídka dorazila na místo, jen zírala. Za volantem vozidla, v zadní části poškozeného od nehody, seděl 34letý muž a spal. Silný alkoholový odér policistům jasně naznačoval, proč muž za volantem usnul,” upřesnil mluvčí.

Řidič se třemi promile ujel 20 kilometrů, pak kličkoval Zlínem

Krimi

Řidič podle Maláška nadýchal zhruba tři promile a policii přiznal, že před jízdou výrazně pil alkohol. Kolik ho bylo, ale nedokázal upřesnit. Nakonec vystřízlivěl na záchytce, policie případ dále prošetřuje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám