Hlavní obsah

Policisté hledali v Praze auto, ve kterém seděl sebevrah

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Závod s časem sváděli v sobotu ráno policisté v hlavním městě. Na tísňovou linku 112 totiž zavolal v devět hodin neznámý muž a oznámil, že si chce vzít život. Jméno nesdělil, jen řekl, že je v opuštěném autě. Hlídkám se nakonec podařilo muže s pořezanými zápěstími najít.

Článek

Ihned po oznámení začala pátrací akce, do které se zapojilo několik policejních hlídek včetně strážníků městské policie.

„Po lokalizaci mobilního telefonu prověřovali policisté několik ulic na pražském Smíchově. V ulici Kováků pak nalezli muže sedícího ve vozidle, který měl řezné poranění na rukou,“ řekla mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Přivolaná záchranná služba převezla jednačtyřicetiletého muže do nemocnice.

Mladá žena zemřela na následky poranění střelnou zbraní

V Praze 5 zasahovali policisté také v pátek večer. Po devatenácté hodině přijali na tísňové lince 158 informaci o tom, že v Černochově ulici došlo ke střelnému poranění mladé ženy.

„Na místo okamžitě přijelo několik policejních hlídek společně se záchranáři a ihned začali s oživováním ženy,“ doplnila Rösslerová k druhému případu.

Jejich snažení však bylo marné, čtyřiadvacetiletá žena po několika minutách zemřela.

„Lékařka vyloučila cizí zavinění na její smrti. Jak k nešťastné události došlo, nyní vyšetřují kriminalisté,“ uzavřela mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám