Hlavní obsah

Policista ze zásahové jednotky se při výcviku na Slapech zřítil z 12 metrů

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slapy

Středočeská záchranka zasahovala na vodní nádrži Slapy v okrese Praha-západ u policejního cvičení, při kterém se jeden z příslušníků sboru zranil. Podle zdravotníků spadl z dvanáctimetrové výšky do vody. Byl při vědomí a záchranka ho přepravila do nemocnice.

Foto: Mapy.cz

Vodní nádrž Slapy, pohled od vodní elektrárny

Článek

Příslušník policie se zranil v úterý dopoledne, podle záchranky u hlavního slapského přístavu v Rabyni.

„Vyjížděli jsme k pádu člověka z výšky,” sdělila Novinkám mluvčí záchranky Petra Homolová.

Strážníci na přehradě v Brně trénovali pomoc tonoucímu, zachránili neplavce v nesnázích

Krimi

Podle hlášení jejích kolegů měl policista spadnout z výšky 12 metrů do vody. Byl při vědomí a komunikoval, lékař ale měl podezření na zranění hrudníku, pacienta proto přepravili do nemocnice.

Podrobnosti k okolnostem incidentu mluvčí neměla k dispozici, není zřejmé, odkud muž spadl a zda se dostal z vody sám, nebo ho museli vytáhnout.

Policie rovněž detaily nepřiblížila. „Potvrzujeme, že došlo během výcviku ke zranění policisty,” sdělila bez dalšího mluvčí policejního prezidia Hana Rubášová.

Výbuch nástražného systému v pražském bytě zranil policistu

Krimi

Podle informací Novinek se mělo v místě zásahu konat cvičení Útvaru rychlého nasazení s vrtulníkem, tuto informaci ale policie nepotvrdila.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám