Hlavní obsah

Policii se přihlásil řidič BMW, který před Úřadem vlády přejel sraženého chodce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policii se přihlásil 62letý řidič, který v polovině listopadu před budovou Úřadu vlády v Praze přejel ležícího člověka a pak ujel. Chodce před tím srazil jiný vůz. Policisté řidiče vyslechli, zatím ho z ničeho neobvinili.

BEZ KOMENTÁŘE: BMW vláčelo chodce a pak ujeloVideo: Policie ČR

 
Článek

„Muž včera večer přišel na policejní služebnu ve Středočeském kraji a přiznal se k tomu, že byl v době nehody řidičem předmětného BMW. Muž zatím nebyl z ničeho obviněn, a to kvůli tomu, že byly zadány znalecké posudky. Na základě výsledků se bude postupovat dále,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Podle něj je případ vyšetřován jako těžké ublížení na zdraví a neposkytnutí pomoci, za které hrozí až pět let ve vězení. Proč řidič ujel, policie nesdělila.

Chodce srazila na přechodu 16. listopadu dodávka, náraz ho odhodil na koleje, kde ho chvíli na to přejelo tmavé BMW. Muž byl navíc autem zachycen a vláčen asi třicet metrů. Šofér poté ujel. [celá zpráva]

Chodec utrpěl těžká zranění. Policie se obrátila na veřejnost v úterý s tím, že pátrá jak po řidiči, tak po svědcích nehody.

Reklama

Výběr článků

Načítám