Hlavní obsah

Policie zveřejnila nové video z pumpy, kde lupiči zavraždili čerpadlářku

Mělník

Středočeští kriminalisté zveřejnili ve středu odpoledne nový videozáznam z čerpací stanice v Nelahozevsi na Mělnicku, kde byla v pondělí zavražděna 58letá prodavačka. Policisté mají asi sto poznatků od občanů, které prověřují. Hledají však další svědky, především řidiče.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupiči na záběrech vnější kameryVideo: Policie ČR

 
Článek

„V rámci prováděného šetření k dnešnímu dni kriminalisté prověřují téměř stovku poznatků a informací, které jim poskytla veřejnost na základě uveřejněné výzvy prostřednictvím sdělovacích prostředků,“ informoval mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z loupežného přepadení

Zároveň poděkoval občanům a požádal, aby se přihlásili svědci, kteří tak ještě neučinili. Především řidiči, kteří se mezi 02:00 a 03:00 hodinou pohybovali ve zmíněné lokalitě a případně si povšimli podezřelých okolností, například neznámého vozidla a cizích osob. Detektivové mají zájem hlavně o záznamy z kamer aut projíždějících v tu dobu po silnici číslo 608.

Nové video ukazuje lupiče, jak vbíhají na čerpací stanici a pak utíkají pryč.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení čerpací stanice na MělnickuVideo: Policie ČR

Loupežné přepadení se odehrálo v noci na pondělí ve 2:36 hodin, kdy maskovaní lupiči vběhli na pumpu a jeden z nich měl pistoli, ze které vystřelil. Během minuty z prodejny odešli a 58letou prodavačku našli později svědci. V úterý kriminalisté uvedli, že podezřelými jsou zřejmě muž a žena.

Podezřelí odnesli podle zveřejněného videa například několik krabic. Co přesně uloupili, nechtěl mluvčí policie s ohledem na vyšetřování specifikovat. Kriminalisté dvojici podezřívají z trestného činu vraždy, za který jí hrozí až výjimečný trest.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Místo přepadení v Nelahozevsi

Lidé z okolí na čerpadlářku vzpomínají jako na velmi pozitivní ženu. Všechny zpráva o její násilné smrti zaskočila. „Znal jsem ji dlouho. Vždy se na pumpě usmívala, a když mohla, pomohla,” uvedl jeden z pravidelných zákazníků přepadené čerpací stanice. V tom, že byla čerpadlářka nesmírně obětavá, se s ním shoduje také několik dalších obyvatel z okolí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám