Hlavní obsah

Obětavá, vždycky se usmívala. Lidé u benzínky v Nelahozevsi zapalují za zabitou čerpadlářku svíčky

Novinky, Pavel Jaňurek

Tragickou událost u čerpací stanice u Nelahozevsi na Mělnicku, kde v noci na pondělí zabili lupiči 58letou čerpadlářku, připomíná několik svíček, které sem lidé donesli. V okolí čerpací stanice i v noci hlídkovali policisté. Po dvojici pachatelů stále pátrají.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení čerpací stanice na MělnickuVideo: Policie ČR

 
Článek

Kriminalisté přijali podle informací Novinek do pondělního večera řadu poznatků. Ozvalo se dokonce několik lidí, kteří tvrdí, že pachatele poznali. Zda má některý z nich pravdu, ale ukáže až další vyšetřování. Pátrání ze strany policistů nepolevilo ani 20 hodin po činu.

Liduprázdnou Nelahozevsí projížděl okolo 23. hodiny policejní vůz. V uličkách mezi rodinnými domy hledali policisté cokoliv podezřelého. Lupiči totiž po činu utekli právě směrem k této obci. [celá zpráva]

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Místo přepadení v Nelahozevsi

Čerpací stanice zůstala i v pondělí večer zavřená. Okolí benzínky bylo stále obehnáno policejní páskou. K té již v průběhu podvečera začali lidé nosit svíčky. Někteří znali zabitou čerpadlářku osobně, jiní jen od vidění.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Svíčky u benzínky v Nelahozevsi

Lidé z okolí na ni vzpomínají jako na velmi pozitivní ženu. Všechny zpráva o její násilné smrti zaskočila. "Znal jsem ji dlouho. Vždy se na pumpě usmívala, a když mohla, pomohla," uvedl jeden z pravidelných zákazníků přepadené čerpací stanice. V tom, že byla čerpadlářka nesmírně obětavá, se s ním shoduje také několik dalších obyvatel z okolí.

O tom, že jsou policisté v okolí ve střehu, svědčí také fakt, že několik desítek vteřin poté, co reportér Novinek zastavil u benzínky, se na místě objevila policejní hlídka. Ta chtěla zkontrolovat, kdo u stanice zastavil a co tam chce dělat.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Lidé před čerpací stanicí zapálili několik svíček.

Dvojice lupičů přepadla čerpací stanici na silnici č. 608 u Nelahozevsi v pondělí mezi půl třetí a třetí hodinou ranní. Jeden z pachatelů držel v ruce pistoli, ze které podle policie při přepadení střílel. S největší pravděpodobností právě touto pistolí zastřelil čerpadlářku. Dvojice uloupila několik kartonů cigaret a krabici s neznámým obsahem. Poté se dala na útěk přes pole směrem k železniční trati u Nelahozevsi. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám