Hlavní obsah

Policie zveřejnila jméno a novou fotku podezřelého z vraždy na Florenci

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté zveřejnili v pondělí nové informace, které se týkají muže podezřelého z vraždy na Florenci. Podle kriminalistů je jím devětadvacetiletý Bělorus Aliaxander Astapkuk. Na policejních stránkách publikovali rovněž jeho novou fotografii.

Foto: Policie ČR

Hledaný Aliaxander Astapkuk

Článek

„Důkladným prošetřováním kriminalisté zjistili totožnost muže podezřelého z trestného činu vraždy. Proto nyní pátrají po devětadvacetiletém Aliaxanderu Astapkukovi,“ uvedl v pondělí pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Kriminalisté zjistili, že Bělorus se pravděpodobně zdržuje v Praze, a to v méně frekventovaných lokalitách. Vyloučit ovšem nemohou ani to, že už opustil území České republiky.

Podle policistů je Astapkuk nebezpečný, varují proto, aby se ho nikdo nepokoušel zadržet sám, ale o jeho možném pobytu informoval policii.

Soka v lásce ubodal na pražské Florenci. Pachatel je na útěkuVideo: Policie ČR

Hledaný muž měl ve čtvrtek odpoledne podle policie ubodat při hádce na Florenci čtyřiatřicetiletého Lotyše. Někteří svědci potyčky na zastávce si podle policistů vraždu nahrávali na mobily nebo tablety. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám