Hlavní obsah

Policie znovu prohledávala dům, odkud před lety zmizela matka čtyř dětí

– Louny • Aktualizováno
Novinky, jap

Ve Slavětíně na Lounsku jsou po sedmi letech znovu policejní manévry. Kriminalisté během pondělí pátrali u jednoho z domů zřejmě v souvislosti s pohřešovanou Janou Paurovou, která beze stopy zmizela v únoru roku 2013. Policie podle zjištění Novinek zasahovala v domě, kde žena bydlela.

BEZ KOMENTÁŘE: Pátrání ve Slavětíně na LounskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Okolí domu celé odpoledne hlídají policisté z pořádkové jednotky. V podvečer k němu dorazili kriminalisté a policejní psovod a následně i hasiči. Po setmění, po deváté hodině večer, hasiči i policisté z místa odjeli.

„Mohu potvrdit, že kriminalisté provádějí na několika místech v Lounech úkony trestního řízení vztahující se k trestné činnosti spáchané v minulosti. V současné době nemůžeme poskytnout žádné bližší informace,“ řekla Novinkám mluvčí policejního prezidia Kateřina Rendlová.

Manžel pohřešovanou ženu netýral, rozhodl soud

Krimi

Kriminalisté podle katastru nemovitostí zasahovali v domě, který patří pohřešované ženě a jejímu manželovi.

Soud kvůli týrání

Jana Paurová zmizela beze stopy na začátku února 2013, krátce poté, co převzala výzvu od policie, že má přijít svědčit proti manželovi. Trestní oznámení kvůli týrání manželky na něj podala lounská sociálka. Následný soud muže zprostil obvinění pro nedostatek důkazů.

Stovky policistů pročesávaly Lounsko, hledaly tři pohřešované lidi

Krimi

Paur nahlásil zmizení manželky po dvou dnech. Policie opakovaně prohledala okolí Slavětína na Lounsku, kde rodina žila, nenašla ale žádné stopy, žena je tak stále vedena jako pohřešovaná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám