Hlavní obsah

Policie žádá o pomoc při vyšetřování smrti 60leté ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvůr Králové nad Labem

Trutnovští kriminalisté vyšetřují ve spolupráci s kolegy z Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje smrt 60leté ženy, která byla nalezena v pátek před třetí hodinou ráno v blízkosti firmy Mileta v ulici Elišky Krásnohorské ve Dvoře Králové nad Labem.

Foto: Policie Královéhradeckého kraje

Fotografie ženy pořízená z kamerového systému v ulici Elišky Krásnohorské v době, když ještě žila.

Článek

Při prvotním ohledání těla lékař neshledal žádné známky vnějšího poranění, až při provedené pitvě zkonstatoval, že se jí před její smrtí někdo mohl pokusit fyzicky ublížit.

„Pátrání po ženě jsme začali poté, co nám její spolupracovník zatelefonoval, že nepřišla do práce. Obával se o její zdraví, protože nikdy před tím se nestalo, že by do práce nepřišla včas,” upozornila Ivana Ježková, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje.

Kriminalisté musí mimo jiné odpovědět na otázky, zda se žena v časovém rozpětí od čtvrtka 21:30 do pátku 02:45 s někým potkala, hovořila nebo ji někdo případně obtěžoval.

Foto: Policie Královéhradeckého kraje

Předpokládaná trasa a lokalita možného pohybu ženy (24. dubna 2015)

Vzhledem k tomu, že je v této lokalitě několik restaurací a barů, mohl si ženy níže uvedeného popisu všimnout kterýkoliv z hostů.

„Čehokoliv pro nás důležitého si mohli všimnout i případní svědci na některé z autobusových zastávek, řidiči, taxikáři, lidé venčící své psi a další. Na telefonních číslech 158 nebo 602 651 187 uvítáme jakékoliv informace, které nám pomohou objasnit, co se stalo před tím, než žena zemřela,” doplnila Ježková.

Popis ženy

Šedesátiletá žena byla vysoká zhruba 160 cm, plnoštíhlé postavy a kratších hnědých vlasů. Na sobě měla oblečenou tmavě zelenou bundu v délce na boky, černé kalhoty a černé boty.

Na zádech měla žena mít černý batoh s červeným lemováním a v ruce měla nést igelitovou tašku světlé barvy. V okamžiku nálezu těla ale ani batoh, ani igelitovou tašku kriminalisté nenalezli. „Proto žádáme veřejnost i o oznámení případného nálezu jak batohu, tak igelitové tašky,” řekla Ježková.

Reklama

Výběr článků

Načítám