Hlavní obsah

Policie v Karlových Varech hledá muže, kteří byli u výbuchu

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Karlovarští kriminalisté pátrají po několika osobách, které se měly v sobotu 3. července před půlnocí pohybovat v Karlových Varech - Tuhnicích ve chvíli, kdy tam došlo k výbuchu.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Stáří současného vozového parku Policie ČR je osm až jedenáct let.

Článek

„Dle prvotních šetření mohutný výbuch zřejmě způsobila zábavná pyrotechnika. Při této události naštěstí nedošlo k žádnému zranění ani škodě na majetku,“ uvedl v pondělí mluvčí karlovarské krajské policie Jakub Kopřiva s tím, že s kapucemi na hlavách se pohybovaly v Charkovské, Krymské a Západní ulici.

„Kriminalisté, kteří se případem intenzivně zabývají, ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu obecného ohrožení,“ pokračoval mluvčí s tím, že policie hledá svědky, kteří se v době výbuchu pohybovali v uvedených ulicích a všimli si skupinky lidí s kapucemi, aby se obrátili s informacemi na linku 158.

Násilník bil na ulici ženu s dítětem, protože mu nedala peníze

Krimi

„Také žádají řidiče osobních automobilů, kteří místem zrovna projížděli, všimli si pohybu uvedených osob či mají ve vozidle kameru, aby se taktéž obrátili na uvedenou tísňovou linku policie,“ dodal Kopřiva s tím, že informace lze podat i na kterémkoliv obvodním oddělení policie v kraji.

Ubytovna v Charkovské ulici je už delší dobu jednou z nejvíce problematických lokalit v Karlových Varech. Lidé z okolí si opakovaně stěžují na chování obyvatel ubytovny a lidí, kteří za nimi chodí. Opakované stížnosti i zásahy strážníků a policie vedly k tomu, že vedení města se rozhodlo ubytovnu od majitele odkoupit a v domě vybudovat klasické byty. Ubytovnu by současní nájemníci měli podle smlouvy opustit do konce roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám