Hlavní obsah

Policie stíhá matku za týrání a zvláštní sexuální výchovu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘÍBOR

Nepříjemné vzpomínky na dospívání si patrně celý život ponese dnes dvanáctiletá dívka z Příboru na Frýdecko-Místecku. Policisté ve čtvrtek zahájili trestní stíhání její jednačtyřicetileté matky, která byla obviněna z týrání svěřené osoby.

Foto: Jiří Smutný
Článek

"Nejméně od počátku října 2002 do poloviny letošního května ve svém bydlišti soustavně a opakovaně týrala svoji dceru, kterou má svěřenou do péče," informovala v pátek Novinky Dagmar Bednarčíková ze severomoravské policie.

Obviněná měla podle policie zanedbávat dívčinu hygienu a týrat ji nepřiměřenými fyzickými tresty. "Nepřiměřeně k jejímu věku a její zvýšené citlivosti dívence ukazovala knihy a časopisy se sexuální tematikou," uvedla Bednarčíková s tím, že matka měla s dcerou rozebírat i své sexuální zážitky.

V několika případech se dívka měla dokonce dívat na svou matku při souloži a jiných sexuálních praktikách. "Dívka má psychická traumata, která si vyžádají odbornou léčbu," dodala Bedrnarčíková s tím, že stíhání matky je vedeno na svobodě.

Reklama

Výběr článků

Načítám