Hlavní obsah

Policie stále nezná vraha dvou žen v Krnově

– KRNOV
Právo, hon

Policie stále nemá dostatek důkazů, aby mohla obvinit vraha dvou krnovských žen, které našel syn jedné z nich ve čtvrtek ráno mrtvé v rodinném domě na ulici Čsl. armády. Jednou z vyšetřovacích verzí je podle informací Práva možnost, že ženy zavraždil bývalý partner mladší z obětí. Tuto informaci ale policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková nechtěla potvrdit. Odmítla také říct, zda je muž v policejní cele, nebo pobývá na svobodě.

Článek

"Bylo stanoveno několik vyšetřovacích verzí a v současné době je kriminalisté postupně prověřují. Během dnešního dne ani o víkendu nelze s největší pravděpodobností očekávat další informace," uvedla mluvčí policie.

Zavražděnou čtyřicetiletou matku Danu a její o čtrnáct let starší tetu Jarku našel sedmnáctiletý mladík ve čtvrtek ráno v domě na samotném okraji města, který všichni tři spolu s mladíkovou sestrou obývali. [celá zpráva] Podle sousedů byla Dana se svým manželem v rozvodovém řízení a dvojice se rozešla ve zlém. Jedna z žen byla prý zastřelena, druhou vrah pravděpodobně utloukl nějakým předmětem.

"Byl to pro nás šok, na to se nedá vůbec nic jiného říct. Ty holky jsem měla ráda, byli to velice slušní lidé," řekla Právu žena, která bydlí v nedalekém sousedství a se zavražděnými udržovala přátelské vztahy. Podrobnosti o rodině ale odmítá říct.

Další sousedka byla poněkud sdílnější: "Prý byl hodně agresivní, ale nevím, čemu se dá věřit. Lidé toho napovídají a já jsem se s nimi nestýkala."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám