Hlavní obsah

Policie šetří smrt spolumajitelky domažlické polikliniky jako sebevraždu

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český Krumlov

Jihočeští policisté vyšetřují okolnosti smrti 54leté lékařky a spolumajitelky domažlické polikliniky. Ženu našli mrtvou před několika dny v Českém Krumlově. „Zatím to řešíme jako sebevraždu,“ potvrdila v úterý Právu policistka Lenka Kozoňová. Bližší informace s ohledem na rodinu ale nesdělila.

Článek

Podle jiného zdroje může sebevražda lékařky souviset s průšvihy jejího syna, který je drogově závislý. Asi týden před sebevraždou ho policisté zadrželi, když utekl od dopravní nehody, kterou způsobil pod vlivem omamných látek.

„Řidič seatu při výjezdu z centra Domažlic směrem na Chrastavice nezvládl zatáčku, vyjel mimo silnici a narazil do betonové propusti. Od vozidla pak utekl,“ popsala nehodu domažlická policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Policisté na místo přivolali psovoda, který se psem propátrával okolí. „Nejprve našel peněženku s doklady. Na základě zjištěných údajů se rozjela pátrací akce a 28letého řidiče hlídka vypátrala v jednom z barů,“ pokračovala mluvčí.

Podle ní se muž na výzvu policistů dobrovolně podrobil zkoušce na alkohol a drogy. „V dechu mu policisté naměřili 1,15 promile alkoholu a test na přítomnost omamných látek reagoval pozitivně na amfetamin. Muž přiznal, že si před jízdou aplikoval pervitin a alkohol prý požil až po nehodě,“ uzavřela Brožová.

Reklama

Výběr článků

Načítám