Hlavní obsah

Policie šetří podivnou nehodu na Žižkově, muže mohli před auto strčit

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vážným zraněním osmatřicetiletého muže skončila v sobotu večer nehoda osobního vozu s chodcem v Husitské ulici v Praze 3. Policie pracuje s verzí, že muže mohl pod projíždějící auto strčit devatenáctiletý mladík.

BEZ KOMENTÁŘE: Sražený chodec v Husitské ulici v PrazeVideo: Pavel Jaňurek

 
Článek

K nehodě došlo okolo půl osmé večer. Policisté a záchranáři vyjížděli k hlášenému střetu osobního vozu s chodcem na přechodu na pražském Žižkově. Na místě ale zjistili, že by nemuselo jít jen o běžnou nehodu.

Foto: Petr Horník, ČTK

Ilustrační foto.

„Policisté prošetřují okolnosti srážky osobního automobilu a chodce v Husitské ulici. Kriminalisté v současné době pracují mimo jiné s verzí, že muže mohl před projíždějící automobil strčit devatenáctiletý mladík, kterého policisté zadrželi,” řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Přivolaní záchranáři ošetřili vážně zraněného muže a poté ho převezli do nemocnice. Policisté mezitím uzavřeli okolí místa nehody. Stopy na místě zajišťovali kriminalisté z obvodního i krajského ředitelství. Dopravu v Husitské ulici řídili policisté po dobu vyšetřování kyvadlově.

Reklama

Výběr článků

Načítám