Hlavní obsah

Policie pátrá pro mladíkovi z Doks. Matka se bojí, že spáchá sebevraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie žádá o pomoc při pátrání po pohřešovaném Patriku Dědičovi z Doks, se kterým se jeho matka viděla naposledy 26. února. Podle ní doma 19letý mladík příliš nekomunikoval a upadal do depresivních nálad.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Patrik Dědič

Článek

Podle policie pohřešovaný bydlí u své matky a navštěvuje střední odbornou školu v Mladé Boleslavi. „Naposledy ho spatřil svědek 27. února na nástupišti dokského vlakového nádraží kolem 15.20, kde měl nastoupit do rychlíku směřujícího na Rumburk. Zde na dokském nádraží prozatím jeho stopa končí,” uvedla mluvčí policie Ivana Balaková.

Vzhledem k depresivním náladám syna se matka obává, že by si mohl ublížit nebo spáchat sebevraždu.

Patrik Dědič je hubené postavy, má hnědé vlasy, modré oči a měří asi 175 cm. Při odchodu z domova byl oblečený do černé zimní bundy s modrými zipy po stranách a tmavých riflí. Na nohou měl černé kotníčkové boty a s sebou si vzal látkový černošedý batoh. Policie po něm pátrá od 27. února.

„Můžete-li nám ho pomoci vypátrat, volejte prosím bez odkladu naši bezplatnou tísňovou linku 158 nebo informujte kteroukoliv služebnu Policie ČR,” dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám