Hlavní obsah

Policie v Praze hledá mladou dvojici. Hoch má sebevražedné sklony, dívka epilepsii

– Kladno • Aktualizováno

Kriminalisté pátrají po dvojici mladistvých, patnáctileté dívce a šestnáctiletém chlapci, hoch má sebevražedné sklony, dívka epilepsii a sklony k sebepoškozování. Oba mají trvalé bydliště na Kladensku.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Naposledy je svědci viděli v Praze 6 v Divoké Šárce. Policisté prověřují oznámení, že dvojice byla viděna v pražských Třeboradicích, řekla policejní mluvčí Michaela Richterová. Podle zdroje ČTK se pár může též pohybovat v lokalitách nedalekých pražských částí Ďáblice a Letňany.

Patnáctiletá dívka se v pondělí nevrátila ze školy, kterou navštěvuje v pražském Karlíně. Je vysoká 171 centimetrů, nad pravým obočím má třícentimetrovou jizvu a v nose piercing. Nosí rovnátka. „Trpí epilepsií, na kterou užívá léky a ty by měla mít u sebe. Navíc má sklony k sebepoškozování, tudíž je u ní obava o její zdraví a život,“ informovali policisté.

Muž si ve firmě na zpracování odpadu vážně zranil hlavu, letěl pro něj vrtulník

Krimi

Děvče mělo na sobě světle modré roztrhané úzké džíny a pod nimi černé síťované punčochy, černé tričko s dlouhým rukávem, černou lesklou šusťákovou bundu, černé kotníčkové boty s červenou růží u kotníku a na zádech černobílý kostičkovaný batoh značky Vans.

Šestnáctiletý chlapec utekl v pondělí z výchovného ústavu Pšov. Je hubený, vysoký asi 180 centimetrů, má hnědé oči a tmavé vlasy s barevnými melíry. Na sobě by měl mít šedivé kalhoty, černou bundu a šedivou beranici.

Veškeré informace o pohřešovaných mohou lidé sdělit na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám