Hlavní obsah

Policie odložila vyšetřování herce Trávníčka, který měl obtěžovat ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie odložila případ herce Pavla Trávníčka, který měl podle některých svědectví před desítkami let sexuálně obtěžovat ženy. Herec obvinění odmítal. Policie se případu věnovala přes půl roku.

Foto: Milan Malíček, Právo

Na snímku Pavel Trávníček

Článek

„Kriminalisté případ odložili, protože se nejednalo o podezření z trestného činu,“ řekl v pátek Novinkám mluvčí Jan Daněk. Další podrobnosti policie nezveřejnila.

K sexuálnímu obtěžování mělo dojít před mnoha lety při natáčení různých pořadů. Server Extra.cz popsal případ ženy, která si nepřála být jmenována.

Obvinění ze sexuálního napadení po 22 letech. Herec Trávníček to odmítá

Krimi

„S kamarádkou jsme chodily na kompars a byly jsme v hledišti v různých pořadech. Ten den jsme šly do Barrandovských ateliérů na natáčení pořadu Tele Tele. Byl to rok 2000,“ popsala žena serveru s tím, že Trávníček nebyl součástí pořadu, ale potkaly ho na chodbě ateliérů souhrou okolností, když čekaly před studiem.

S kamarádkou prý chtěly po herci podpis, který jim dal do památníčku, a následně dívenku pozval do šatny pro další podpisové kartičky. Tam měl nakonec fanynku napadnout, a když byla v jeho sevření, tak se pomocí její ruky uspokojit. Dívka pak podle své výpovědi utekla, ale stihla si prý ještě umýt ruce od hercova ejakulátu v umyvadle, které bylo vedle dveří.

V současnosti již dospělé ženě bylo v době údajného sexuálního napadení patnáct let. Ke znásilnění dnes 71letým Trávníčkem mělo podle jejích slov dojít před 22 lety.

Reklama

Výběr článků

Načítám