Hlavní obsah

Policie obvinila muže z ubodání psa, který bránil ženu na Sokolovsku

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kraslice

Sokolovská policie obvinila 30letého muže z týrání zvířat. Případ se týká incidentu ze začátku loňského roku, při kterém muž podle kriminalistů napadl při hádce svou partnerku, kterou začal bránit jejich společný pes. Obviněný psa pobodal, zvíře po převozu do veterinární ordinace uhynulo.

Foto: Záchranná a odchytová služba pro zvířata

Rotvajler bránil ženu před napadením

Článek

„Na základě zjištěných skutečností při prověřování případu kriminalisté zahájili trestní stíhání třicetiletého muže z Kraslic, kterého obvinili ze spáchání přečinu týrání zvířat,“ sdělil ve středu mluvčí policie Jakub Kopřiva s tím, že muži hrozí v případě odsouzení až dva roky vězení.

Ke konfliktu muže a jeho o dva roky starší partnerky došlo 4. října v bytě v Kraslicích na Sokolovsku. Muž ženu při hádce podle policie napadl a pes plemene rotvajler ženu bránil. Agresor při tom psa pobodal nožem.

Případ ubodaného rotvajlera v Kraslicích policie vyšetřuje jako týrání zvířat

Krimi

„Poté, co mu způsobil mnohočetná zranění, tak měl z domu odjet a psa na místě bez pomoci zanechat. Policejní hlídka po svém příjezdu okamžitě přivolala odchytovou službu, která si zraněného psa převzala a odvezla na ošetření. I přes poskytnutou lékařskou pomoc pes později uhynul,“ dodal Kopřiva.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám