Hlavní obsah

Kvůli smrti muže, kterého měl někdo strčit pod metro na Andělu, obvinili dva lidi

Novinky, ok, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražští kriminalisté v pátek zadrželi a obvinili dva lidi v souvislosti s pádem muže do kolejiště metra, ke kterému došlo ve čtvrtek ve stanici linky B Anděl. Podrobnosti k vyšetřování kriminalisté nesdělili. Muže, který střet s metrem nepřežil, podle svědků někdo do kolejiště strčil.

Na Andělu spadl člověk do kolejiště metraVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„V souvislosti s případem jsme zadrželi a obvinili dvě osoby. Vzhledem k jejich věku nebudeme případ dále komentovat,” sdělil Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský.

Kriminalisté věk ani pohlaví zadržených neupřesnili. Rovněž není zatím zřejmé, z jakého trestného činu policie dvojici obvinila.

Muže, který zemřel v metru u Anděla, do kolejí někdo strčil, tvrdí svědci

Krimi

Tragický incident se stal ve čtvrtek kolem 19:30. Záchranáři zhruba 40letému muži nemohli pomoct, protože utrpěl zranění neslučitelná se životem. Metro B bylo kvůli nehodě zastaveno, soupravy nejezdily přes tři hodiny.

Podle několika svědků, se kterými Novinky mluvily, měli muže pod soupravu metra strčit muž se ženou. „Byla tam dvojice, chlap a ženská, ti ho tam strčili. Mělo by to podle mě být vidět na kamerách,“ popsal jeden ze svědků.

Reklama

Související články

Střet metra s člověkem zastavil linku A

Provoz metra na lince A mezi stanicemi Želivského a Depo Hostivař se v pondělí brzy ráno na necelé dvě hodiny zastavil kvůli střetu soupravy s člověkem. Osoba,...

Výběr článků

Načítám