Hlavní obsah

Policie našla v Krumlově po třech dnech tělo vodáka z převrhnutého raftu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český Krumlov

Policejní potápěči našli v pátek v Českém Krumlově tělo vodáka, který v úterý spadl z převráceného raftu do Vltavy. Ve vodě skončili také další čtyři lidé, kteří se však dostali do bezpečí.

Policisté hledají ztraceného vodákaVideo: Aktu.cz

 
Článek

„Dnes dopoledne vytáhli policejní potápěči z řeky Vltavy v centru Českého Krumlova tělo muže. Ten byl pohřešovaný od úterního nešťastného převrhnutí raftu,“ uvedla policie.

Na Vltavě se převrátil raft s pěti lidmi, jeden vodák zmizel pod hladinou

Krimi

Raft s pěti lidmi se převrátil na jezu v samém centru Českého Krumlova v úterý vpodvečer. Okamžitě začalo pátrání, které pokračovalo také během středy. Pátrání policie ukončila v odpoledních hodinách s tím, že budou dál pokračovat namátkové kontroly obou břehů po proudu řeky.

Jihočeští záchranáři v úterý večer uvedli, že průtok ve Vltavě je zvýšený kvůli velkému množství srážek. „Záchranáři během odpoledne vyjížděli třikrát k tonoucím vodákům. Sjíždění řeky je tak velmi rizikové, řeka je nebezpečná,“ konstatovali tehdy zdravotníci.

Foto: Policie ČR

Vodáka v Krumlově hledají potápěči

Reklama

Výběr článků

Načítám