Hlavní obsah

Policie našla po půlroce tělo ženy z Vyškovska. Byla zavražděna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyškov

Policie po půlročním pátrání našla tělo 46leté ženy z Vyškovska. Z její vraždy kriminalisté obvinili jejího bývalého přítele, kterého vzal soud v sobotu do vazby.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Pohřešování ženy z Velešovic nahlásil na konci loňského října právě přítel ženy s tím, že šla za kamarádkou a už se neozvala. Policisté rozjeli pátrání, ale ženu se jim nalézt nepodařilo. Čím dál pravděpodobnější byla varianta, že se stala obětí trestného činu. Během pátrání následně využili kriminalisté také poznatky od občanů.

Muž, kterého zastřelil majitel domu při vloupání na Plzeňsku, byl propuštěný vrah

Krimi

„Pátrání skončilo smutným nálezem na konci minulého týdne. Kriminalisté našli v remízku u Šlapanic v poměrně hluboké jámě tělo pohřešované ženy. Už při ohledání těla na místě bylo jasné, že zemřela násilnou smrtí,“ uvedl v úterý mluvčí policie Pavel Šváb.

Oběť pobodání v Jihlavě utekla na ulici. Hrůzostrašná scéna skončila smrtí

Krimi

Pitva to podezření potvrdila. Po získání důkazů byl na konci týdne obviněn z vraždy přítel ženy, který poté skončil ve vazbě. Hrozí mu až 20 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám