Hlavní obsah

Policie našla dva řidiče, kteří ujeli od vážné nehody na Liberecku

Liberec

Policie vypátrala řidiče černé Škody Superb, kterého hledali v souvislosti s únorovou dopravní nehodou na Liberecku. Ta se odehrála na rovném úseku při předjíždění, když šofér škody zřejmě přehlédl, že už je předjížděný jiným autem. Obviněn zatím nikdo nebyl.

Vážná nehoda na LibereckuVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie dostala tip na hledané auto na základě zveřejnění případu a následně se jí podařilo najít také posádku.

„Policistům se podařilo černou Škodu Superb se zahraničními registračními značkami najít a ztotožnit posádku. Osoby byly následně vyzvány k podání vysvětlení,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policie nehodu dále vyšetřuje, podle Robovského dosud nepadlo žádné obvinění.

Nehoda se stala 20. února na silnici II/ 291. Řidič černé Škody Superb při předjíždění pravděpodobně přehlédl, že je již předjížděn jiným řidičem. Na jeho auto se z boku přilepila Škoda Fabia, jejíž řidič strhl řízení, aby se vyhnul srážce. „Přetáčivým smykem však došlo k vyjetí fabie mimo silnici do pravého příkopu a následnému převrácení vozidla s nárazem do stromu,“ popsal v únoru Robovský. [celá zpráva]

U nehody nezastavil jak řidič superbu, tak šofér volkswagenu, kterého předjížděl. Ten se přihlásil policistům již před časem. Řidič fabie skončil s vážným zraněním v nemocnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám