Hlavní obsah

Policie nalezla tělo hledaného čtyřměsíčního kojence

Novinky, ok, jap
Mělník
Aktualizováno

Policie našla tělíčko čtyřměsíčního chlapce, po kterém pátrala od pátečního odpoledne. Nařízena byla soudní pitva.

Policie vyšetřuje úmrtí dítěteVideo: Aktu.cz

 
Článek

Policisté ukončili pátrací akci před 17. hodinou. „Policisté bohužel nalezli čtyřměsíčního chlapečka bez známek života. Jak zemřel, objasní soudní pitva. Nyní kriminalisté prověřují výpovědi dvou osob a provádějí další úkony k zjištění příčin úmrtí chlapce,“ uvedla mluvčí policie Eva Hašlová.

Kde tělo policisté našli, mluvčí odmítla sdělit. Podle informací z místa bylo tělo nalezeno u Labe nedaleko obce Vliněves, která je vzdušnou čarou asi čtyři kilometry od Hořína.

Foto: Aktu.cz

Policisté na místě nálezu těla

Foto: Aktu.cz
Foto: Aktu.cz

Policisté našli v sobotu odpoledne dítě mrtvé

Chlapec zmizel v pátek odpoledne ze zámeckého parku u Hořína na Mělnicku. Žena původně uváděla, že se s dítětem vydala do místního lesoparku, kde se i s chlapečkem opalovala. Podle jejích slov na chvíli usnula a když se probudila, kočárek ani dítě tam už nebyly.

V pátek se do pátrací akce zapojily desítky policistů, hasiči, ale i vrtulník s termovizí. Pátrání pokračovalo také v sobotu, kdy se zapojili potápěči i dron. V blízkosti parku je soutok Labe a Vltavy. Kromě obou řek místem protéká také Hořínský potok, i jeho břehy policisté prohledávali.

Blížší informace policie zatím nesdělila.

Matka na Mělnicku ohlásila ztrátu kočárku s miminkem. Pátrání přibrzdila tma

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám