Hlavní obsah

Policie nalezla tělo hledaného čtyřměsíčního kojence

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník
Aktualizováno

Policie našla tělíčko čtyřměsíčního chlapce, po kterém pátrala od pátečního odpoledne. Nařízena byla soudní pitva.

Policie vyšetřuje úmrtí dítěteVideo: Aktu.cz

 
Článek

Policisté ukončili pátrací akci před 17. hodinou. „Policisté bohužel nalezli čtyřměsíčního chlapečka bez známek života. Jak zemřel, objasní soudní pitva. Nyní kriminalisté prověřují výpovědi dvou osob a provádějí další úkony k zjištění příčin úmrtí chlapce,“ uvedla mluvčí policie Eva Hašlová.

Kde tělo policisté našli, mluvčí odmítla sdělit. Podle informací z místa bylo tělo nalezeno u Labe nedaleko obce Vliněves, která je vzdušnou čarou asi čtyři kilometry od Hořína.

Foto: Aktu.cz

Policisté na místě nálezu těla

Foto: Aktu.cz
Foto: Aktu.cz

Policisté našli v sobotu odpoledne dítě mrtvé

Chlapec zmizel v pátek odpoledne ze zámeckého parku u Hořína na Mělnicku. Žena původně uváděla, že se s dítětem vydala do místního lesoparku, kde se i s chlapečkem opalovala. Podle jejích slov na chvíli usnula a když se probudila, kočárek ani dítě tam už nebyly.

V pátek se do pátrací akce zapojily desítky policistů, hasiči, ale i vrtulník s termovizí. Pátrání pokračovalo také v sobotu, kdy se zapojili potápěči i dron. V blízkosti parku je soutok Labe a Vltavy. Kromě obou řek místem protéká také Hořínský potok, i jeho břehy policisté prohledávali.

Blížší informace policie zatím nesdělila.

Matka na Mělnicku ohlásila ztrátu kočárku s miminkem. Pátrání přibrzdila tma

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám