Hlavní obsah

Policie nalezla další části těla zavražděné dívky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA - ZÁPAD

Kriminalisté pokračují v pátraní v okolí Číčovic v Praze - Západ po ostatcích pohřešované šestnáctileté dívky. Již včera nalezli na poli jednu ruku a později večer také hlavu a tělo. Soud bude v úterý rozhodovat o uvalení vazby na devatenáctiletého mladíka, který je z otřesného činu podezřelý.

Článek

"Policisté v současné době pátrají po chybějící ruce a noze," uvedla středočeská policejní mluvčí Soňa Budská. Devatenáctiletý mladík se k vraždě přiznal. O uvalení vazby prostřednictvím státního zástupce požádala policie.

Policisté čekají na výsledky zkoušek DNA a soudní pitvy, které mají prokázat, že zavražděná je skutečně pohřešovanou dívkou z konce října. Dle dosavadního šetření byl mladík v době vraždy pod vlivem drog, údajně lysohlávek.

Mluvčí k případu bez dalších podrobností doplnila, že mladík použil při činu "kombinované násilí." Muž dívku zřejmě znásilnil, uškrtil a následně rozčtvrtil. Části těla pak zakopal na poli. Zatím nebyla určena přesná příčina smrti.

Rodiče oznámili 27. října, že dceru pohřešují. Den předtím odešla za kamarády a slíbila se vrátit téhož dne do 21:30. Policisté zjistili, že navštívila benzinovou čerpací stanici Robin Oil v obci Středokluky, zpět do Čičovic dorazila asi v 00:30. Na křižovatce se údajně rozloučila s kamarády a odešla směrem k bydlišti.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám