Hlavní obsah

Policie na D1 pronásledovala odtahovku s naloženým autem, řidiče zastavily až výstřely

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov
Aktualizováno

Policie v pátek dopoledne stíhala na dálnici D1 odtahové auto s naloženým vozidlem. Řidič zastavil až po dvou desítkách kilometrech u Lokte a následně utekl. Vzdal se až po varovných výstřelech.

Střelba na dálnici D1: Řidič utíkal přes svodidla a protisměrVideo: TN.cz

 
Článek

Policie začala řidiče stíhat kolem desáté hodiny dopoledne. Podle informací redakce měl muž ujíždět v odcizené odtahovce s naloženým autem.

„Řidič hlídce ujížděl 23 kilometrů, než byl donucen zastavit před zátarasem na 64. kilometru, kde se dal okamžitě na útěk. Po několika stovkách metrů byl ale za pomocí donucovacích prostředků zadržen,“ řekla Novinkám mluvčí policie Monika Schindlová.

Podle informací Novinek padlo několik varovných výstřelů. Video serveru tn.cz ukazuje, že řidič utíkal přes svodidla a v protisměru. „Muž je podezřelý z trestného činu, ale zatím nebudeme poskytovat bližší informace jak o činu, tak k osobě podezřelého,“ konstatovala Schindlová.

Mluvčí pouze dodala, že dechová zkouška muže byla negativní.

Reklama

Výběr článků

Načítám