Hlavní obsah

Policie má podezřelého z vraždy 15letého hocha

Právo, lek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Policie již dopadla člověka podezřelého z pondělní vraždy patnáctiletého chlapce z Vietnamu, který byl ubodán v bytě v pražských Modřanech. Hocha našla jeho matka, když přišla domů. Zemřel ještě před příjezdem záchranářů.

Foto: Petr Gongol (www.cirkusy.eu)

Principál Berousek se svou karavanou velbloudů

Článek

"Šlo o trestný čin vraždy. Zadrželi jsme podezřelého," uvedl ještě dnes vpodvečer policejní vyšetřovatel. Nechtěl ovšem říci podrobnosti s tím, že by to mohlo zmařit další šetření.

Rodina stejně jako další Vietnamci z jejich okolí se v Česku údajně živila prodejem zboží v tržnici. Podle informací Práva chlapec ještě navštěvoval základní školu. V bytě bydlel s matkou a dalšími krajany. Když ho našli, měl na těle mnoho bodnořezných ran, část z nich v hrudníku.

"Zemřel již před příjezdem záchranného týmu," konstatoval mluvčí záchranky Marek Uhlíř. Uvedl rovněž, že chlapcova matka se po neštěstí psychicky zhroutila a musel ji podpořit psycholog.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám