Hlavní obsah

Policie hledá útočníka s vytetovaným křížem. S kumpány napadl obsluhu myčky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Skupina útočníků napadla podle policie na konci srpna obsluhu mycí linky v Praze. Jeden muž dostal pěstí a skončil v nemocnici. Policie ve středu požádala o pomoc při pátrání po třech mužích.

Napadení obsluhy myčkyVideo: Policie ČR

 
Článek

K myčce v pražských Letňanech přijeli 30. srpna čtyři muži, kteří se začali hádat s obsluhou. Následně ji podle policie dva z nich napadli, mimo jiné pěstí. Pak se sebrali a odjeli. Jednoho policisté během vyšetřování zadrželi, ale druhý útočník jim stále uniká.

Klenotník se při prodeji otočil a přišel o řetízek za 80 tisíc

Krimi

„Jedná se o muže sportovní postavy, který má na sobě černé tílko a na pravé paži vytetovaný kříž. Policisté by také rádi mluvili s jeho dvoučlenným doprovodem, kteří vozidlem spolu s podezřelým přijeli a byli napadení přítomni,“ sdělila mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Foto: Policie ČR

Trojice podezřelých mužů

Jeden poškozený utrpěl zranění, se kterým byl převezen do nemocnice. Proč muži útočili, policie neprozradila.

Srdce zavaleného dělníka záchranáři v Praze rozhýbali, vážným zraněním ale podlehl

Krimi

Policisté přijmou informace o totožnosti tří mužů na lince 158. Případ vyšetřují jako výtržnictví a ublížení na zdraví, za které hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám