Hlavní obsah

Policie hledá svědky nehody na Liberecku, při které zemřela matka a dvě děti

Právo, mip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Policie hledá svědky páteční dopravní nehody u Mníšku u Liberce, po níž zemřela řidička osobního auta a její dvě malé dcerky. Policisté žádají, aby se jim přihlásili řidiči, kteří byli u místa dopravní nehody a mají k dispozici záznamy z palubních kamer svých vozidel. Vůz se srazil s popelářským vozem.

Foto: Radek Hnízdo

Nehoda na Liberecku

Článek

„Přijmeme jakékoli videozáznamy, na kterých jsou zachyceny důležité okamžiky vztahující se k uvedené nehodě,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová. „Dále žádáme, aby se nám přihlásili svědci dopravní nehody, kteří byli na jejím místě jako první a poskytovali společně s polským občanem první pomoc posádce havarovaného osobního vozidla,“ dodala.

Dětem by neublížila, říká starostka o řidičce, která zahynula s dcerami při nehodě

Krimi

Svědci s videozáznamy i řidiči, kteří poskytovali pomoc, se mohou přihlásit na lince 158 nebo v kterékoliv policejní služebně.

K nehodě, při níž se srazilo osobní auto s popelářským vozem, došlo v pátek odpoledne. Žena a jedna z jejích dcer zahynuly na místě, druhá dívka zemřela během transportu vrtulníkem. Po prohlášení jedné ze starších dcer, které v autě necestovaly, se od víkendu spekuluje o tom, zda nemohlo jít o úmyslně zaviněnou nehodu v důsledku soudního sporu o nezletilé dcerky.

Auto se na Liberecku srazilo s popeláři, zahynula řidička a dvě děti

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám