Hlavní obsah

Policie hledá muže, který poslal výhrůžný dopis s maketou bomby

Novinky, kčt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha-východ

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po muži, který odeslal obálku s výhrůžným dopisem a napodobeninou výbušniny. Tu obdrželi manželé žijící v obci nedaleko Prahy v loňském prosinci. Neznámý muž obálku zaslal na jedné z pražských poboček České pošty.

Foto: Policie ČR

V souvislosti s případem policisté pátrají po tomto muži.

Článek

Na pobočce ho zachytily kamery. Jedná se o muže nejspíše ve věku 45 až 50 let, silnější postavy, na sobě měl tmavou bundu a na hlavě černou pletenou čepici.

„Policie žádá veřejnost o pomoc při ztotožnění důležitého svědka případu. Pokud máte jakékoliv informace o totožnosti nebo pohybu tohoto muže, sdělte je policistům Územního odboru Praha venkov – východ na tel. čísle 725 884 183 nebo prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158,” uvedla policejní mluvčí Eva Hašlová.

Výhružky v dopise se měly podle informací manželů týkat pracovníka společnosti, ve které je jeden z nich zaměstnán. „Obálka kromě dopisu obsahovala také předmět, který připomínal výbušninu,” dodala policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám