Hlavní obsah

Policie hledá matku s osmiměsíční dcerou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Policie pátrá po šestadvacetileté Magdaleně Kaňovské z Halenkovic na Zlínsku a její osmiměsíční dceři. Žena s dítětem odešla tento týden bez vysvětlení z domova. Pravděpodobně si s sebou nevzala základní osobní věci pro dceru a podle názoru rodiny není schopná se o ni sama postarat. Její mobil je nedostupný.

Foto: Policie ČR

Hledaná Magdalena Kaňovská a Jiří Miller.

Článek

„Žena s dítětem se zřejmě pohybuje na Kroměřížsku ve společnosti pětatřicetiletého muže, po kterém policisté také pátrají z důvodu příkazu k zatčení vydaného Okresním soudem ve Vsetíně,“ uvedla v pátek policejní mluvčí Monika Kozumplíková. Hledaným mužem je Jiří Miller.

Nočním Zlínem se ozývalo volání o pomoc. Mladá žena vypadla z balkonu

Krimi

Pohřešovaná žena je podle policie vysoká asi 162 centimetrů, hubené postavy, má modré oči, středně dlouhé rovné hnědé vlasy a viditelný předkus. „Mohla by mít na sobě červenou bundu, modrou mikinu s červeným logem Adidas na hrudníku, černé legíny a tenisky. S sebou měla stříbrný batůžek. Miminko bylo zabalené v dece smetanové barvy,“ uvedla Kozumplíková.

Policie se s žádostí o pomoc při pátrání obrátila na veřejnost. Pokud někdo ženu s dítětem viděl nebo ví, kde se nachází, má kontaktovat linku tísňového volání 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám