Hlavní obsah

Policie hledá 13letou dívku z Liberce, naposledy ji viděli s neznámým mužem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Policie pátrá po 13leté dívce z Liberce, jejíž pohřešování nahlásila v úterý vpodvečer její matka. Dívka byla naposledy viděna na zastávce s neznámým mužem. Kriminalisté po ní pátrají v systému Dítě v ohrožení.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

Dívka odešla v úterý v sedm ráno do školy. Naposledy byla podle policie viděna na zastávce Stadion s výše zmíněným mužem.

Pohřešovanou ženu z Karvinska našli zavražděnou, zásahovka zadržela podezřelého

Krimi

„Pohřešovaná se do současné doby nevrátila do místa svého bydliště a její současný výskyt není znám. Dosud o sobě nepodala žádnou zprávu,“ uvedla ve středu ráno policie.

U sebe nemá mobil a měla jen drobné peníze. Kriminalisté dosud prověřili rodinu, známé, nemocnice i místa, kde by se mohla nacházet. Nikde ji však nenašli.

Dívka je vysoká asi 160 cm, má modré oči a blond vlasy. Na sobě měla prošívanou bundu bílé barvy se zapínáním na zip, strečové kalhoty černé barvy s dírami na kolenou, černé plátěné boty s bílými kostičkami, tričko černé nebo khaki barvy, mikinu s kapucí černé barvy.

Jakékoliv informace o pohřešované přijme linka 158 nebo policejní služebny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám