Hlavní obsah

Policie dopadla prodejce závadného alkoholu přes internet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Policie zadržela člověka, jenž údajně přes internet prodal závadný alkohol muži z Boskovicka, který byl později hospitalizován s otravou. Zároveň policisté varují další případné zákazníky před konzumací dodané lihoviny. Informovala o tom policejní mluvčí Petra Vedrová.

Foto: Policie ČR

Slivovice, kterou nabízel zadržený muž na internetu.

Článek

Prodejce nabízel podezřelou slivovici pomocí inzerátů na internetu. Komunikoval prostřednictvím e-mailové adresy veselypetr@atlas.cz.

„Policisté důrazně varují občany, kteří si prostřednictvím výše uvedených nebo obdobných inzerátů alkohol objednali, aby jej v žádném případě nekonzumovali a ozvali se kriminalistům na linku 158,“ uvedla Vedrová. Pokud už někdo zakoupený alkohol vypil, měl by vyhledat lékaře.

Prodejce v inzerátech nabízel „výbornou domácí slivovici“ za 230 korun nejen na internetu, ale i na vývěskách v obchodních domech Tesco a Kaufland v Uherském Brodě. Destilát distribuoval v pet lahvích, vyloučit však nelze ani jiné obaly. Doručován byl buď poštou, nebo po domluvě prostřednictvím osobního odběru.

Otrávený osmatřicetiletý muž leží v boskovické nemocnici. Ráno byl jeho stav podle lékařů stabilizovaný, avšak nadále vážný. Prodejce je v rukou policie, další podrobnosti však zatím mluvčí nechtěla zveřejnit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám