Hlavní obsah

Auto s těhotnou se v Praze srazilo s policejním vozem

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při nehodě dvou vozů, z nichž jeden byl policejní, se v pražských Kobylisích zranili dva policisté. Policejní vůz skončil po střetu převrácený na střeše.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda policejního vozuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo v pondělí večer na křižovatce ulic Střelničná a Klapkova. Policejní vůz měl jet podle svědků směrem od Střelničné ulice do ulice Klapkova. V křižovatce se přitom policisté střetli s protijedoucím civilním vozem.

Policejní vůz skončil po střetu převrácený na střeše, druhé vozidlo zůstalo stát na kolech.

V Ostravě se rozloučili s policistou, kterého zabila zfetovaná řidička. Měl mít svatbu

Krimi

„V naší péči skončili dva lidé z policejního vozu. Devětadvacetiletý muž utrpěl úraz hlavy a lokte, dvaatřicetiletá žena pak úraz ruky a oka. Oba jsme po ošetření převezli do vinohradské nemocnice. Sedmadvacetiletou těhotnou ženu z civilního vozu jsme preventivně převezli k vyšetření do Nemocnice Na Bulovce,” řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Přivolaní hasiči po zadokumentování nehody převrátili pomocí speciálního vozu s hydraulickou rukou policejní auto zpátky na kola.

Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám