Hlavní obsah

Pokladní v potravinách v Ostravě dala zákazníkovi facku, vulgárně jí nadával

Právo, tom

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Omyl při markování zboží do pokladny vyvolal v prodejně potravin v Ostravě-Porubě vážný konflikt mezi 37letou prodavačkou a 56letým zákazníkem. Muž ženě sprostě nadával před zákazníky, za což se mu zaměstnankyně prodejny odvděčila fackou.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Muž následně na svou obranu zavolal porubské strážníky. „Muž tvrdil, že byl fyzicky napaden zaměstnankyní prodejny, a chce na ni podat trestní oznámení,“ uvedla mluvčí Městské policie Ostrava Jana Urbaníková.

Strážníci si následně vyslechli i verzi prodavačky. Ta popsala, že omylem jiné zákaznici namarkovala zboží, které nebylo na pásu odděleno přepážkou, což vzápětí společně s vedoucí provozovny stornovala. V tu chvíli se ale do obou žen verbálně pustil muž, který následně přivolal hlídku městské policie.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Prodavačka jej vyzvala, ať přestane být vulgární, protože v prodejně není sám a kolem něj jsou děti. Muž na to nereagoval a ve svém vulgárním jednání pokračoval, a tak mu pokladní dala facku,“ doplnila Urbaníková

Muž se dožadoval příjezdu státní policie kvůli podání trestního oznámení. Hlídka přijela a případ si převzala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám