Hlavní obsah

Pohřešovanou ženu z Karvinska našli zavražděnou, zásahovka zadržela podezřelého

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná
Aktualizováno

Kriminalisté v Moravskoslezském kraji našli tělo 43leté ženy z Karvinska, která byla pohřešována od začátku července. Podle vyšetřovatelů se stala obětí vraždy. Policie zadržela podezřelého 38letého muže.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Policisté našli tělo ženy ve středu, pátrání trvalo od 4. července. O vývoji v případu informovala ve čtvrtek mluvčí policie Eva Michalíková. Nejdřív policisté hovořili obecně o podezření z násilného činu a zadržení člověka, později během čtvrtka sdělili podrobnosti k případu.

Na policii se nejdřív na začátku července ozval příbuzný ženy s tím, že odešla z bydliště neznámo kam a nedávala o sobě vědět.

Stopy při pátrání a prověřování případu policisty vedly stále více k verzi, že pohřešovaná žena se stala obětí násilí.

Na Karvinsku pátrají po ženě, mohla se stát obětí zločinu

Krimi

„Na základě podrobné analýzy získaných informací a důkazů zadržela zásahová jednotka krajského ředitelství v úterý podezřelého 38letého muže z Ostravy,” sdělila mluvčí s tím, že obviněný se s poškozenou znal.

Kriminalisté zadrženého ve středu obvinili z vraždy, hrozí mu až osmnáctileté vězení.

Reklama

Související články

Policie našla šestnáctiletou matku i s dětmi

Policie ukončila pátrání po šestnáctileté matce a jejích dvou dětech, 14měsíčním batoleti a tříměsíčním kojenci. Všichni jsou v pořádku, oznámila znojemská...

Výběr článků

Načítám