Hlavní obsah

Pod koly žacího stroje zemřel 18letý cyklista

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezilesí

Okolnosti tragické nehody mladého cyklisty vyšetřují policisté na Náchodsku. Osmnáctiletý mladík podle policie nezvládl řízení, když míjel žací stroj, přitom ho měl předtím upozornit šofér doprovodného vozidla.

Foto: Policie ČR

Při tragické nehodě v Mezilesí na Náchodsku zemřel mladý cyklista

Článek

Nehoda se stala v pondělí v podvečer v Mezilesí na Náchodsku. Cyklista jel podle vyšetřovatelů od centra Mezilesí na Sněžné a podle všeho se nechoval ukázněně.

„Ve snaze vyhnout se protijedoucímu samochodnému žacímu stroji značky Krone najel mimo pravou část pozemní komunikace na posekaný travnatý pás a tam pokračoval v jízdě,” informovala v pondělí o případu mluvčí policie Šárka Pižlová.

Cyklista na Pardubicku vyjel za bouřky, spadl na něj strom

Krimi

Podle mluvčí mladík jel dál, ačkoliv ho řidič doprovodného vozidla, které jelo jako první, upozornil ústně na to, že stroj zabírá celou šířku vozovky.

„Při míjení obou vozidel s největší pravděpodobností nezvládl řízení, zavrávoral a upadl do prostoru levého zadního kola žacího stroje, který na něho vzápětí najel," sdělila mluvčí.

Patnáctiletý cyklista narazil do vlaku, letěl pro něj vrtulník

Krimi

Správnou reakcí podle policie bylo zastavit a vyčkat, než vozidla projedou.

Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče žacího stroje negativní, u cyklisty policisté nařídili soudní pitvu. Přesné příčiny nehody policie vyšetřuje.

Reklama

Související články

Cyklista v Ostravě vybrzdil kamion

Neobvyklý dopravní incident řešili minulý týden strážníci v Ostravě. Cyklista tam podle nich vybrzdil kamion, protože se podle svých slov cítil být ohrožen....

Výběr článků

Načítám