Hlavní obsah

Po hádce bodla svého přítele kuchyňským nožem do zad

– Karlovy Vary
Novinky, vor

V útok kuchyňským nožem vyústila ve středu brzy ráno hádka 22leté ženy a jejího o 11 let staršího přítele. Žena bodla muže do zad. Ten se ji snažil krýt a tvrdil policii, že ho napadl neznámý pachatel v Jaltské ulici. Kriminalisté však našli v ubytovně stopy krve i zbraň. Napadený muž skončil v nemocnici.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační foto

Článek

Policisty přivolal sám pobodaný 33letý muž. „Na ubytovnu, kde se pobodaný muž nacházel, ihned vyjela hlídka společně s kriminalisty, kterým zraněný muž tvrdil, že ho napadl nožem neznámý pachatel v ulici Jaltská v Karlových Varech,“ popisovala mluvčí karlovarské krajské policie Zuzana Týřová.

Policisté však v bytě nalezli několik krvavých stop a poté i nůž.

„Na místě zadrželi přítelkyni pobodaného muže, kterou převezli k výslechu na policejní služebnu, kde se kriminalistům k činu doznala. Po vzájemné hádce měla vzít do ruky kuchyňský nůž, kterým svého přítele bodla do zad,“ pokračovala mluvčí.

„Kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality v Karlových Varech s 22letou ženou zahájili trestní stíhání a obvinili ji ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu,“ uvedla Týřová.

V případě prokázání viny hrozí útočnici 3 až 10 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám