Hlavní obsah

Po domech v Praze chodil muž s nožem a snažil se dostat do bytů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neznámý muž s nožem procházel panelovými domy v pražských Řepích a pokoušel se dostat do bytů. To se mu nakonec nepodařilo. Policie po něm vyhlásila pátrání a požádala o pomoc veřejnost.

Muž s nožem procházel paneláky v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Případ se odehrál již na začátku srpna v ulici Makovského. Muž se podle policie vloupal do tří panelových domů, kde překonal vstupní zámky, procházel chodby domů a zkoušel se dostat do bytů.

Mladík v Praze vykrádal covidová odběrová centra

Krimi

„Podivný hluk upoutal pozornost jedné z nájemnic, která se šla podívat dveřním kukátkem na chodbu, co se děje. Když zjistila, že se jí neznámý muž s kapucí na hlavě pokouší překonat zámek vstupních dveří, začala na ně zevnitř bouchat,“ uvedl mluvčí policie Richard Hrdina.

Foto: Policie ČR

Muž s nožem procházel paneláky v Praze

Zloděj se polekal a utekl. Policisté následně zajistili kamerové záznamy, kde je muž dobře zachycen s nožem v ruce. K čemu zbraň měl, policisté prověřují.

Prováděl stavební práce načerno, prozradila ho krádež

Krimi

Podezřelý je ve věku okolo 25–30 let, snědé pleti, výšky přibližně 170–175 centimetrů, štíhlé postavy. Byl oblečen do šedé bundy s kapucí, maskáčové mikiny a černých dlouhých kalhot s bílým pruhem nad kolenem. Na hlavě měl dioptrické brýle, černou kšiltovku a na nohou černé tenisky.

Informace o jeho totožnosti přijme linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám