Hlavní obsah

Pět nezletilých bouralo u Kladrub s dodávkou, jeden mrtvý

Kladruby
Aktualizováno

Pětice nezletilých bourala v noci na sobotu s dodávkou v Kladrubech nad Labem. V zatáčce auto narazilo do dvou stromů a převrátilo se na bok. Jeden z členů posádky na místě zemřel. Informovala o tom policejní mluvčí Markéta Janovská.

Foto: HZS Pardubického kraje

Nehodu nepřežil jeden z nezletilých.

Článek

Volkswagen Transporter řídil sedmnáctiletý chlapec, který utrpěl těžká zranění a byl letecky transportován do nemocnice v Hradci Králové.

„Ve vozidle s ním cestovali další čtyři spolujedoucí. Čtrnácti- a šestnáctiletí chlapci byli s těžkými zraněními transportováni do nemocnic. Stejně tak 16letá dívka,“ uvedla Janovská s tím, že totožnost zemřelého policie zatím nezná.

„Dvě osoby byly již při příjezdu hasičů mimo vozidlo. Pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení se museli hasiči doslova prostříhat přes střechu zdemolované dodávky k dalším třem zraněným osobám,“ doplnila mluvčí pardubických hasičů Vendula Horáková.

Janovská v tiskové zprávě dále uvedla, že volkswagen podle databází byl dočasně vyřazen z provozu a měl na sobě registrační značky jiného auta. „Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení,“ uzavřela mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám